boeddhabeeldje

BOEDDHA BEELDJES

Boeddhabeeldjes vind je bij Troepje.nl

Onze verzameling boeddhabeelden vind je via de link Boeddhabeelden.

De beeldjes zijn gemaakt van polystone en zijn kwalitatief mooi afgewerkt. We hebben ze in diverse kleuren en maten, zowel de klassieke Happy Boeddha als de Thaïse Boeddha's.

Bestellen kan veilig via onze webshop en levering gaat via Postnl. Indien een boeddhabeeld niet naar je wens is of het komt beschadigd aan, dan bezorgen wij gratis een nieuw exemplaar of kan je het aankoopbedrag terugkrijgen. Cadeauverpakking is bij ons gratis en het volstaat om het even te vragen bij je bestelling

Buiten de gewone boeddhabeeldjes, bieden we ook andere artikelen aan zoals wierookhouders, lampjes enz. Indien je niet kan vinden wat je zoekt, vraag het dan gerust. We zijn telefonisch en per email bereikbaar.

Je kan alle boeddhabeelden en beeldjes natuurlijk veilig bestellen via de webshop, maar gewoon gezellig langskomen kan ook want we hebben een echte winkel in Zeeland waar je steeds welkom bent. Indien je niet direct een keuze kan maken, bieden we ook de mogelijkheid om een cadeaubon te schenken aan iemand die dan zelf kan kiezen uit het assortiment boeddhabeeldjes. De bon is geldig in de winkel en in de webshop.

Groetjes,

Tilly

bronskleurig boeddhabeeldje

boeddhabeeld kandelaar

boeddha asbak