beeldenwinkel

BEELDJES

Op zoek naar beelden of beeldjes voor je verzameling ?

Dan ben je bij Troepje.nl op de goede plek. Je vindt hier grote beelden van meer dan een meter hoog van bijvoorbeeld elfen en heel veel beeldjes van dieren zoals honden, dolfijnen en paarden. Voor de liefhebbers van fantasy hebben we een hele serie beelden van draken en dark angels. In de culturele reeksen zal u beeldjes vinden van Indianen en Vikingen en ook de spirituele mens komt aan bod met een serie boeddha's, engeltjes en godenbeelden van diverse origine. Ook de collectie bronskleurige beelden is de moeite waard en bevat kwalitatief waardevolle replica's van beroemde kunstwerken en bekende mythologische figuren.

Levensgrote beelden van koeien, varkens, olifanten en meer kunnen we ook leveren in Nederland en België. Vraag gerust naar de mogelijke modellen.

In de linkerkolom ziet u een overzicht van de categorieën beelden en beeldjes die we aanbieden. Komt er ondanks onze voorzorgen bij verzending toch een beeldje gebroken aan, dan krijgt u van ons gratis een nieuw exemplaar. Bent u op zoek naar iets specifiek, dan kan u dat telefonisch of per email vragen en wij zoeken het voor u uit.

Veel plezier bij het rondsnuffelen en natuurlijk bent u ook van harte welkom om onze beeldenwinkel in Zeeland persoonlijk eens te bezoeken.

Groetjes,

Tilly

beeld van drakenkop

uilenbeeldje

engelenbeeld