708-0956 23x10x29_zentaur_rgb_150dpi

BRONSKLEURIGE BEELDJES

Op zoek naar prachtige bronskleurige beeldjes ?

Klik dan op Bronskleurige Beeldjes.

Op onze site kan je een grote collectie bronskleurige beelden vinden in diverse maten en vormen. Elke maand komen er nieuwe modellen bij.  Buiten de beelden van Griekse en Romeinse goden, zijn ook andere godsdiensten en mythologie├źn vertegenwoordigd. Denk eveneens aan bronskleurige beelden van bekende personen, elfen en paarden. De afmetingen van de bronskleurige beeldjes varieert van 20cm tot 75cm. Heb je interesse in een levensgroot beeld (175cm) van Vrouwe Justitia ? Dat kan op bestelling. Deze beelden zijn vol gegoten in polystone en afgewerkt in een prachtige bronskleur. Hierdoor hebben ze de "look" en "feel" zoals die van veel duurdere beelden. Zeer mooi en hoog kwalitatief voor een aantrekkelijke prijs ! 

Kan je geen keuze maken en zoek je een mooi cadeau voor iemand, vraag dan naar onze cadeaubon. Zou je de bronskleurige beelden ook graag eens echt vasthouden en goed bekijken, kom dan gerust eens langs en bekijk ook onze andere beelden en beeldjes van elfjes, draken, honden, olifanten en veel meer.

Heb je nog vragen ? Kontakteer ons dan via info@troepje.nl .

Bestellen van bronskleurige beeldjes kan steeds online op een veilige een eenvoudige manier. Ruilen of terugsturen kan steeds binnen een termijn van 14 dagen. Als je een groot verzamelaar bent, kan je ook nog genieten van extra kortingen. Ook voor clubs gelden aantrekkelijke voorwaarden. 

Veel snuffelplezier !

Groetjes,

Tilly.

Aphrodite - bronskleurig beeld

Poseidon - bronskleurig beeld

Atlas - bronskleurig beeld