image071aa35

TIJGER BEELDEN

Klik Tijgers om onze verzameling beeldjes van tijgers, leeuwen, panters en andere katachtigen te bekijken.

Veel kijkplezier !

Op onze site kan je een grote collectie tijgerbeeldjes vinden in alle maten en vormen. Elke maand komen er nieuwe modellen bij.  Buiten de beeldjes van bruine en witte tijgers, vind je er ook andere katachtigen. Denk dan bijvoorbeeld aan leeuwen en leeuwinnen met welpen, zwarte panters, jaguars en meer. Sommige beelden hebben een extra functie zoals fotolijst en kandelaar of waxinehouder. De afmetingen van de tijgerbeeldjes varieert van 5 cm tot 35cm. Heb je interesse in een levensgroot exemplaar ? Dat kan op bestelling. De levensgrote tijgers zijn gemaakt van extra stevig polyester en zijn ook prachtig afgewerkt. Een voorbeeld van een grote leeuwin vind je hier.

Kan je geen keuze maken en zoek je een mooi cadeau voor iemand, vraag dan naar onze cadeaubon. Zou je de beeldjes van tijgers ook graag eens echt vasthouden en goed bekijken, kom dan gerust eens langs en bekijk ook onze andere beelden en beeldjes van paarden, honden, olifanten en veel meer.

Heb je nog vragen ? Kontakteer ons dan via info@troepje.nl .

Bestellen van tijgerbeeldjes kan steeds online op een veilige een eenvoudige manier. Ruilen of terugsturen kan steeds binnen een termijn van 14 dagen. Als je een groot verzamelaar van tijgerbeeldjes bent, kan je ook nog genieten van extra kortingen. Ook voor clubs gelden aantrekkelijke voorwaarden. 

Veel snuffelplezier !

Groetjes,

Tilly.

tijgerwelp

witte tijger met welp

tijgerkop