elfenbeeldje

ELFEN BEELDJES

Op zoek naar Elfenbeeldjes ? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Bij Troepje.nl kan je direct naar het aanbod elfen beelden via de link Elfen of kijk even in de linkerkolom van de webshop waar je alle categorie├źn kan terugvinden.

De grootste elfenbeelden zijn wel 140cm groot en worden door onze eigen chauffeur geleverd om zeker te zijn dat alles goed aankomt. Verder vind je alle afmetingen en kleuren die je maar bedenken kan. Bestellen kan gewoon via de webshop. Indien er per post een elfenbeeldje beschadigd aankomt, dan krijg je van ons gegarandeerd een nieuw exemplaar gratis toegestuurd.

De elfenbeelden zijn gemaakt van polystone en heel mooi en kwalitatief afgewerkt. Ben je op zoek naar een specifiek merk of een beeldje van een bepaalde ontwerper, vraag er dan gerust naar als je het niet vindt op de website. Buiten elfenbeeldjes hebben we ook andere artikelen met elfen erin verwerkt zoals fotolijsten, lampen en kandelaars. De elfjes worden eventueel verpakt in cadeaupapier zonder meerkost.

Wil je de beelden graag eerst eens zelf bekijken, kom dan gerust eens langs in onze winkel in Zeeland. Je bent van harte welkom. In de winkel hebben we ook nog een extra catalogus waarin je rustig kan bladeren onder het genot van een kopje koffie.

Groetjes,

Tilly

 

elf met eenhoorn

elfenbeeld met vaas

elfenbeeldje op glasbol