image029aa39

HONDEN BEELDJES

Ben je op zoek naar beeldjes van honden ?

Klik honden voor een overzicht van onze collectie.

Dan kan je bij Troepje.nl zeker het juiste beeldje vinden. We hebben een grote collectie hondenbeeldjes van diverse merken. De meeste exemplaren zijn van het merk Leonardo. Alle beeldjes kan je vinden op onze site waaronder de rassen Chihuahua, Bull terrier, Labrador, Retriever, Poedel, Duitse Herder en veel meer. De afwerking is uiterst verfijnd en je zal de vertrouwde karaktertrekken van je favoriete hond er zeker in herkennen. De meeste beeldjes zijn rond de 15cm groot, maar ook levensgrote hondenmodellen zijn verkrijgbaar in de winkel.

Vind je het juiste hondenras niet direct, vraag het dan gerust want regelmatig komt er een nieuwe levering hondenbeeldjes binnen. Je bent natuurlijk ook steeds welkom in onze winkel om het beeldje van je trouwe viervoeter met eigen ogen te zien. Ben je een echte verzamelaar of een fanatiek liefhebber, hondentrainer of trimmer, bij ons vind je zeker wat leuks. Clubs of verenigingen kunnen ook rekenen op speciale voorwaarden. 

Klik in de linker kolom op Dieren I en je komt bij onze collectie hondenbeeldjes terecht. Heb je nog vragen, neem dan gerust kontakt op via info@troepje.nl .

Kortom, de mooiste beeldjes van honden vind je hier. Bestellen kan online en volledig veilig. Ruilen of terugsturen kan steeds binnen 14 dagen.

Veel plezier bij het rondsnuffelen...

Groetjes,

Tilly.

Koningspoedel

Border Collie

Jack Russell